Tack och Hej!

Tack och hej!

Efter 12 ½ år på Öresunds Golf är jag nu inne på min sista jobbvecka. När jag tänker tillbaka på åren som har gått, så tänker jag på alla möten med er golfare, både medlemmar och gäster. Era glada tillrop, goda idéer och vilken utveckling vi tillsammans har gjort på denna klubb. Vi som har jobbat på banan har jobbat med att hitta en karaktär på banan som är speciell för oss här på Öresund. Och ni som golfare och medlemmar har jobbat på gemytligheten och klubbkänslan.

Jag har hittills haft mina mest intressanta, lärorika och roligaste år i arbetslivet här på Öresund.

Nu är det dags att gå skilda vägar. Ni får ett nytt härligt gäng från GML Sport med Ferry i spetsen, som kommer ta banan ännu ett steg längre i utvecklingen mot bra spelytor. Och jag går mot nya utmaningar på Kävlinge GK där jag ska fortsätta utvecklas i min strävan om att bli en så bra greenkeeper jag bara kan.

Jag kommer inte försvinna helt. Jag är fortfarande medlem i Öresunds Golf i Häljarp och kommer bland annat spela Champions League och så klart följa banans och klubbens utveckling. Jag har ju trots allt jobbat här sedan det var tid att börja sköta banan efter byggnadstiden och därför kommer den alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Så ett varmt tack till alla härliga medlemmar och gästande spelare!

Och ett varmt tack till alla er jag har jobbat med under alla år!

Utan er hade det inte varit lika kul att jobba här.

Väl mött med golfklubborna i händerna!

Mikael Hjelmqvist