Personal

Hej och välkommen till oss. Det är vi som tar hand om dig när du besöker oss. Några av oss finner du på kansliet och några jobbar för att banan du skall spela skall hålla hög klass. Hoppas du får en trevlig upplevelse och att du trivs hos oss! // Vi som jobbar på Öresunds Golf i Häljarp

Anneli Svensson

Ekonomi / Kansli / Butik

Jag heter Anneli Svensson och är född och uppvuxen i Landskrona. 1995 blev jag Häljarps-bo och det är jag fortfarande.

Jag började på Öresunds Golf i november 2010 och tiden går fort på det här stället. Det är en härlig mix och ingen dag är den andra lik. Många intressanta möten med olika golfare - både gästande och hemmaspelare. Som golfare är jag relativt ny i sporten. Jag började 2009 och har ett väldigt varierande hcp. Ibland känns det som tur att de inte drar in mitt kort medans andra dagar är hur bra som helst. Tids nog ska jag nog kunna bli lite jämn i mitt spel. Det behövs lite mer regelbundet spelande "bara".

Jag är amatörkonstnär och målar i akvarell, akryl och olja. Jag har varit med på lite blandade utställningar och kanske har vi setts då.

Banpersonalen handhar såväl den dagliga som den långsiktiga skötseln av bana och kringanläggningar. Arbetet som börjar tidig morgon består huvudsakligen av klippning, gödsling, luftning och vertikalskärning. Skötsel av träd och buskar sker fortlöpande liksom skötsel och tillsyn av bevattnings- och dräneringsanläggningar. Maskiner skall hållas i trim och det skall hållas snyggt på och kring anläggningarna.

Mikael Hjelmqvist

Bana / Bevattning
  • Tel: 0418-455 455
Efter gymnasial utbildning började jag som säsongare på Landskrona GK 2001. Jobbar på Öresund sedan hösten 2004. Jag brinner för hela den biologiska biten av skötseln (gödning, luftning, vertikalskärning, dressning och bevattning) på golfbanan. Hur man kan få gräset att må så bra som möjligt och ändå prestera bra spelytor.
Började spela golf 1987 som 5 åring på Landskrona GK. När tiden räcker till så blir det en del fotografering också.

Ola Pålsson

Bana

Jag har gått på Svalövs gymnasium inom lantbruk och fordon. Gick ut 2009. Har tidigare jobbat på både bensin mack och skolor som vaktmästare. Började  jobba  på Öresunds Golf 2012. Jag trivs väldigt bra här på jobbet. 

MC

MC

Mats Carlsson

Operativ chef och tränare