Besök vår restaurang

HÄLJARPS SKÖNASTE PLEJS! Vår restaurangverksamhet är bred, främst med en populär lunchbuffè. Men också en komplett konferensanläggning där du kan äta, dricka gott i en avslappnande miljö. Clubhouse har festvåning för fester och bröllopp. Fredagsmingel, After Work varje vecka och även olika arrangemang, happenings och live musik mm. Vi har fått god respons och antalet gäster ökar. Det ser vi som ett gott tecken på att vi har lyckats skapa en inspirerande mötesplats. För öppettider under speciella helgdagar se link till Restaurang Clubhouse egen hemsida (högerspalten)

Alltid färska råvaror

Festen för dig

Födelsedag, dop eller bröllop. Kompisfester, temafester eller jubileum. Eller den stillsamma sammankomsten efter begravningen.

Vi hjälper dig gärna att göra förutsättningarna så att dina önskemål blir verklighet.
Välkomna kontakta oss.

Black Rock Grill

På en het lavasten grillar du din kött el. fiskrätt direkt
vid bordet, en härlig, festlig och mysig upplevelse.